Cristian Achim: Nu ne-am prezentat foarte bine

0
Posted March 9, 2018 by Lucian Popa in Baschet

achimCristian Achim (foto), antrenorul CSM CSU Oradea, a vorbit la conferința de presă ce a urmat eșecului cu BC SCM Timișoara, din cadrul etapei a 19-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Rezultatul final a fost de 86-74.

“Nu ne-am prezentat foarte bine, nu am fost focusați la joc și am evolut deloc bine în acest meci. Am revenit în sfertul al 3-lea, dar nu am reușit să jucăm ceea ce ne-am dorit în sfrtul decisiv. Felicit echipa din Timișoara.

Eu nu aș numi oscilație ceea ce se întâmplă în jocul nostru. Am avut o serie de șase victorii consecutive în campionat înaintea meciului de la Timișoara. Ne-au lipsit, pe lângă Martin Zeno, doi jucători de bază (n.r. Denison și Pasalic). E foarte greu să joci așa. Sunt obișnuit cu acest gen de probleme, dar știu la fel de bine că e de datoria noastră să gestionăm aceste situații. De această dată, în meciul de la Timișoara, nu am reușit acest lucru. Sper că vom reuși la următoarele meciuri.”

În urma acestui meci, CSM CSU Oradea are 13-6 la general și se situează pe locul 3, cu un meci mai mult disputat decât următoarea clasată.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)