CSM Digi Oradea pierde ambele jocuri in compania Stelei

0
Posted March 24, 2018 by Lucian Popa in Polo

fotoCSM Digi Oradea a pierdut primul meci al dublei cu Steaua Stirom București, din sezonul regulat al Superligii Naționale de polo – ediția 2017/18. Scorul final a fost de 7-9. Pe sferturi: 1-2, 2-1, 3-1, 1-5.

Jocul a avut parte de echilibru în primele două secvențe, scorul la jumătatea partidei fiind de 3-3. CSM Digi a trecut la conducere în secvența a 3-a, pe care a terminat-o într-un avantaj de două lungimi, scor 6-4.

Bucureștenii au egalat la începutul sfertului 4, însă CSM Digi a revenit din nou la conducere. Steaua a terminat meciul mai bine, fiind echipa mai proaspătă și a marcat ultimele trei goluri ale partidei. Oradea a irosit câteva șanse bune în atac, însă a avut dificultăți în defensivă pe finalul jocului.

Jesse Koopman a marcat de trei ori. Robert Gergelyfi a adăugat două goluri, iar Marc Roca și Istvan Szabo au înscris câte un col. Nikola Murisic a replicat cu patru goluri în contul Stelei. Din păcate pentru ei, în meciul al doilea orădenii au suferit un nou eșec de astă datpă cu scorul de 8-17 (2-3, 2-4, 2-6, 2-4).

Foto: Chirstian Șandor


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)