CSM Oradea continua sirul victoriilor in acest sezon

0
Posted March 18, 2018 by Lucian Popa in Handbal

atacCSM Oradea a repurtat cel de-al 14-lea succes stagional. Formația antrenată de Sebastian Tudor a învins Universitatea Cluj-Napoca, scor 28-25. Partida s-a desfășurat sâmbătă (17.03), la Arena Antonio Alexe.

Jocul a fost controlat de orădeni. Aceștia au construit un avantaj de patru lungimi în prime repriză, scor 14-10. CSM-ul a gestionat situația și a repurtat un nou succes important.

Prin prisma acestui rezultat, CSM Oradea are 14 victorii din tot atâtea partide disputate. Bihorenii au 42 puncte și se mențin lideri autoritari ai Seriei B în Divizia A la handbal masculin – ediția 2017/18.

“Tot timpul noi cu Universitatea Cluj am avut meciuri foarte intens disputate, cu contre, atât verbale cât şi pe teren. Clujul a fost o echipă care a terminat pe podium sau în cel mai rău caz pe locul IV. Este o echipă care are ca obiectiv participarea la barajul pentru prima ligă. Noi ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu. Toate echipele care vin să joace cu noi se ambiţionează de două ori mai mult, pentru că avem acest şir de 14 victorii consecutive, ceea ce este un lucru mare. Eu ţin să felicit echipa pentru această a 14-a victorie consecutivă. Nu este uşor. Este greu să menţii această echipă într-o formă sportivă atâtea luni de zile”, a declarat, la finalul meciului, antrenorul echipei CSM, Sebastian Tudor.

Principalul marcator al orădenilor a fost Tudor Botea, cu 9 goluri, dintre care 2 din aruncări de la 7 metri. L-au urmat: Bogdan Munteanu, cu 6 (1 din 7 metri), Petru Stroe, cu 5, Cătălin Crăciun, cu 3, Devid Munea şi Adrian Mihăilescu, cu câte 2, şi Alexandru Pop, cu un gol.

Evoluţii bune a avut în poartă, din nou, şi goalgeeperul Vasile Niculai.

De la clujeni, cel mai bun marcator a fost Alexandru Epure, cu 6 goluri (2 din 7 metri). Apoi, câte 3 goluri au marcat: David Kereki, Alexandru Coman, Alexandru Draia şi Rareş Iova.

După această victorie, CSM Oradea are 42 puncte, rămâne liderul incontestabil al seriei vestice şi a mai făcut un pas mare spre promovare.

Prezent la meci, Şerban Sere, preşedintele clubului CSM, a precizat că se încearcă soluţii pentru ca echipa, dacă va face pasul către primul eşalon, să fie susţinută în liga de elită.

Întrucât etapa viitoare au liber, iar apoi campionatul se va întrerupe timp de trei săptămâni, următorul meci al elevilor antrenorului Sebastian Tudor va avea loc pe 15 aprilie, la Timişoara, cu CSU Politehnica. Apoi, următorul joc de pe teren propriu se va desfăşura pe 22 aprilie, cu HC Sibiu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)