Cupa Oradea 2018, in sala de jocuri din Santandrei

0
Posted March 6, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

dansAflata la 10 kilometri distanta de municipiul de resedinta Oradea, Santandrei este o comuna din judetul Bihor, formata din satele Palota si Santandrei, care inregistrau impreuna la ultimul recensamant (2011) o populatie de aproape 5.000 de locuitori. Acolo, in regiunea istorica a Crisanei, mai precis in Sala de Sport din comuna, se va desfasura un eveniment sportiv care, cel putin asa cum se anunta, va face cinste locurilor si oamenilor de prin acele parti.

Este vorba de Cupa Oradea 2018, un concurs national de dans sportiv, ajuns la editia a 12-a, de organizarea caruia raspunde Clubul de Dans Sportiv Stelele Dansului din Oradea, in colaborare cu Federatia Romana de Dans Sportiv (FRDS).

Competitia are loc in ziua de sambata, 17 martie, incepand cu orele 8 (inscrieri), 8:30 (incalzire), respectiv 9:30 (start concurs).

Otto Varga (director de concurs), Valeria Mangra (presedinte juriu), Alin Miron si Sergiu Moldovan (secretariat) si Cristian Jurcut (Cristian Jurcut) sunt oficialii evenimentului. Alaturi de care, bineinteles, vor oficia membrii juriului de arbitri.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)