Cupa Primaverii la tenis de camp, a ajuns la editia a III-a

0
Posted March 16, 2018 by Lucian Popa in Tenis

tenisÎn perioada 17-21 martie, cele patru terenuri de zgură din balon vor găzdui ediția a III-a a Cupei de Primăvară la tenis de câmp. Întrecerea etse organizată de secția de tenis a CSM Otradea sub egida Federației Române de Tenis, fiind un turneu de categoria a I-a. Sportivii se vor întrecere pe trei categorii de vârstă și anume 12, 14 și 16 ani atât la fete cât și la băieți, cu mențiunea că întrecerea este una pe echipe, desfășurarea fiind sistem Cupa Davis, fiecare cu fiecare plus un meci de dublu.

În aceeași perioadă se mai desfășoară în țară alte șase turnee, dintre care trei în capitală, câte unu în Craiova, Ploiești și Sibiu.

La concursul din Oradea s-au înscris aproximativ 60 de concurenți, din Hunedoara, Arad, Timișoara, Petroșani, Zalău, Satu Mare, Baia Mare, Ștei și binențeles Oradea.

Cei mai importanți orădeni sunt Floriana Popovici, locul III național la categoria 14 ani fete sau Christian Teszari locul opt în țară la categoria 14 ani băieți. Bugetul turneului va fi undeva în jurul cifrei de 4 000 ron, 60 de puncte primind câștigătorii fiecărei categorii. Arbitrii turneului vor fi Benedek Elek din Harghita și Andrei Borsa din Zalău.

Jocurile vor debuta sâmbătă 17 martie de la ora 9,00 pentru ca seara activitatea să se încheie după ora 22,00.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)