Helle Thomsen pusa pe liber de conducerea CSM Bucuresti

0
Posted March 17, 2018 by Lucian Popa in Handbal

hellenHelle Thomsen nu va mai fi antrenoarea lui CSM Bucuresti. Daneza a decis sa plece dupa partida de campionat cu CSM Bistrita.

Daneza (foto) avea contract un an plus un an.

Conducerea clubului a anuntat-o ca nu vrea sa-i prelungeasca intelegerea, iar ea a decis ca in aceste conditii va pleca de acum.

Le-a transmis oficialilor de la CSM ca nu mai revine la Bucuresti, astfel ca lucrurile par a fi destul de clare. Helle a anuntat fetele de hotararea ei, azi, in vestiar, dupa meciul cu Bistrita.

“Stiam deja ca voi fi demisa inaintea meciului de astazi (in Liga Nationala, cu CSM Bistrita, scor 30-23 n.r.). Stiam ca exista un astfel de paragraf in contract, asa ca demisia nu a venit ca un soc. Am pierdut anumite meciuri in Liga Campionilor si nu am jucat prea bine in toate meciurile. Clubul a vrut sa faca o schimbare inaintea meciului din sferturile Ligii, asa ca accept asta”, a spus Helle Thomsen, vineri seara, pentru televiziunea daneza TV2, citata de news.ro.

CSM Bucuresti nu a facut un anunt oficial pana la ora transmiterii acestei stiri. CSM Bucuresti va juca in sferturile Ligii Campionilor cu Metz Handball, in 6 aprilie pe teren propriu si in 15 aprilie in deplasare, pentru calificarea in Final Four.

CSM Bucuresti a invins CSM Bistrita cu 30-23, in Liga Florilor, in ultimul meci de pe teren propriu inaintea sfertului de finala cu Metz, din Liga Campionilor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)