Helle Thomsen, reconfirmata la CSM Bucuresti

0
Posted March 11, 2018 by Lucian Popa in Handbal

helleCSM București a fost învinsă la limită, scor 24-25, de către formația rusă Rostov-Don, în cadrul ultimului meci din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” au ocupat o bună perioadă de timp locul 1 în clasament, dar, în final, s-au calificat în sferturile de finală ale competiției de pe poziția a treia.

La revenirea în țară, președintele secției de handbal a vorbit despre înfrângerea suferită în Rusia, dar și despre scaunul de antrenor, ocupat în momentul de față de Helle Thomsen (foto). Bogdan Vasiliu asigură faptul că daneza nu va părăsi gruparea bucureșteană.

„S-a întâmplat că cei de la Rostov au găsit nişte mişcări foarte bune, câştigătoare. Noi ne-am repliat târziu şi nişte mici greşeli au făcut să pierdem meciul la un singur gol.

Nu a fost nicio strategie. Am luptat pentru fiecare meci şi nu e o problemă. Ne-am uitat de multe ori la meciurile Metz-ului (n.r. foarte probabil adversara din sferturi) şi cred că nu se pune problem să pierdem accesul în Final Four.

Nici vorbă (n.r. să fie demisă Helle Thomsen). Se vehiculează prost. Nu s-a pus în nicio secundă problema ca ea să plece. Ne vom califica cu Helle la Final Four! Cât timp voi fi eu aici, Per (n.r. Johansson) nu va veni niciodată!”, a declarat Bogdan Vasiliu, potrivit Telekom Sport.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)