Karateka romani se fac remarcati la Open-ul Serbiei

0
Posted March 6, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

ERBIA-2Duminica , 4 martie o delegatie formata din 6 sportivi de la clubul oradean King Do-Lions (antrenor Tulkos Romeo), si o sportiva de la Gi do-Pronetis Baia Mare au reprezentat tara noastra la Openul Serbiei ce a avut loc in localitatea Subotica.

Cea de-a XIII-a editie a aliniat 440 sportivi, reprezentand 34 cluburi din 11 tari (Austria, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Italia, Macedonia, Romania, Serbia, Slovenia, Ucraina si Ungaria).
Deschiderea oficiala a competitiei i-a avut ca invitati pe secretarul geneal al Federatiei Internationale de Taekwon-do ITF prof. Kim Sung Hwan, vicepresedintele Master Mario Bogdanov, dar si pe Ambasadorul Coreei de Nord in Romania , Excelenta Sa dl. Ri Pyong Du, cu care oradeanul Romeo Tulkos a avut si o intrevedere de cateva minute.
Rezultatele delegatiei romane au fost urmatoarele 2 loc.I; 5 loc.II si 2 loc.III: David Sferle- loc I -lupta juniori +75 kg; Razvan Daniel Cotut – loc II -lupta copii -45 kg; Denisa Andrada Cotut – loc II – luptă jun. -64kg; Nicolae Pașcu – loc II -lupta jun. -75 kg; Antoniu Irimus – loc. III – tull jun.1 DAN; Karina Mihuta – loc II la tull 2-1Gup și III – lupta copii +40 kg (toți de la C.S. King do-Lions Oradea ) si Bianca Filip (C.S. Gi Do-Pronetis Baia Mare) – loc I – tull jun. 1 DAN și loc II la lupta jun +65kg
Din corpul arbitrilor a facut parte si oradeanca Camelia Raluca Ionescu.
Urmatorul pas important pentru lei oradeni o va reprezenta turneul de clasa A al Cehiei care se va desfasura in perioada 16-18 martie la Nymbruk, unde clubul va fi reprezentat de sportivul David Sferle.
Un pas important va fi si examenul din acest sfarsit de saptamana ce va avea loc la Cluj , unde in prezenta comisiei tehnice a federatiei nationale, sportivii Antoniu Irimus si Razvan Cotut , vor sustine examenul de promovare pentru centura neagra 2 DAN, respectiv 1DAN.
“A fost o competitive dificila si destul de grea luand in calcul numarul mare de sportive, dar si nivelul ethnic care a fost unul foarte ridicat. Sportivii au muncit din greu pentru fiecare medalie obtinuta sis per ca aceste rezultate sa ii incurajeze pentru urmatoarele competitii care se apropie cu pasi repezi!”-Romeo Tulkos.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)