Larisa Florian rateaza prezenta pe podium la Grand Sleam Ekaterinburg

0
Posted March 18, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

larisaRomâncele Monica Ungureanu (cat. 48 kg), Larisa Florian (52 kg) şi Loredana Ohâi (57 kg) au ratat medaliile de bronz la turneul de judo Grand Slam de la Ekaterinburg (Rusia), în care s-au clasat pe locul 5.

La cat. 48 kg, Ungureanu a învins-o în primul tur pe Kelly Staddon (Marea Britanie), în sferturi a trecut de mongola Gerelmaa Erdenetsogt, dar a pierdut semifinala cu japoneza Hiromi Endo, iar apoi şi meciul pentru medalia de bronz cu mongola Narantsetseg Ganbaatar.

La aceeaşi categorie, Alexandra Pop a întrecut-o în primul tur pe franţuzoaica Melodie Vaugarny, în sferturi a pierdut la Endo, iar apoi în recalificări a fost învinsă de Erdenetsogt, clasându-se pe locul 7.

În limitele cat. 52 kg, Alexandra-Larisa Florian (foto) a învins-o în optimi pe Oishabonu Qurbonalieva (Tadjikistan), în sferturi a câştigat în faţa polonezei Agata Perenc, dar apoi a pierdut semifinala cu rusoaica Natalia Kuziutina şi meciul pentru bronz cu japoneza Rina Tatsukawa.

La cat. 57 kg, Loredana Ohâi a dispus în primul tur de Shohida Qalandarova (Tadjikistan), în optimi a trecut de kazaha Sevara Nişanbaeva, fiind învinsă în sferturi de Hedvig Karakas (Ungaria), a dispus în recalificări de rusoaica Anastasia Konkina, iar apoi a pierdut meciul pentru locurile 3-5 cu japoneza Momo Tamaoki.

Ştefania Adelina Dobre a ocupat locul 7 la cat. 63 kg, după ce a trecut în primul tur de rusoaica Ekaterina Valkova, apoi a fost învinsă de japoneza Aimi Nouchi şi în recalificări a cedat în faţa germancei Martyna Trajdos.

În competiţia masculină, Alexandru Raicu s-a clasat pe 7 la cat. 73 kg, după victorii cu armeanul Arsen Gazarian şi marocanul Ahmed El Meziati şi înfrângeri cu Victor Scvortov (Emiratele Arabe Unite) şi cu Jansai Smagulov (Kazahstan). Tot la 73 kg, Marcel Cercea a fost învins de italianul Fabio Basile în primul tur.

Duminică şi luni vor mai evolua cinci români: Elemer Szocs (cat. 81 kg), Eduard Şerban (cat. 90 kg), Luca Kunszabo, Ionuţ Văsian (ambii la cat. 100 kg), Vlăduţ Simionescu (cat. +100 kg).

La competiţie s-au înscris 251 de judoka din 34 de ţări, 152 la masculin şi 99 la feminin.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)