Laszlo Szoke si Valentin Radu, campioni nationali de judo

0
Posted March 27, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

rsz_szokeCSM Liberty Oradea a obținut două medalii de aur și șase clasări pe podium la Campionatul Național de Judo individual la nivel de seniori – ediția 2018. Competiția s-a desfășurat în perioada 24-25 martie anul curent la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca.

Iată rezultatele sportivilor antrenați de către Emil Morar:

Locul 1 și medalia de aur

– Laszlo Szoke (66 kilograme, foto)
– Valentin Radu (100 kilograme)

Locul 2 și medalia de argint

– Răzvan Bodea (90 kilograme)

Locul 3 și medalia de bronz

– Daniel Matei (100 kilograme)
– Adrian Merge (81 kilograme)
– Bertalan Farkas (66 kilograme)

Locul 5

– Teodor Băldean (81 kilograme)

„Rezultatele sunt bune, în conformitate cu planificările şi aşteptările noastre. Sigur că ne-am fi dorit mai multe titluri, respectiv mai multe clasări pe podium. Ne-am gândit că vom câştiga aurul şi la categoria 81 kg. Sportivii de la CSŞ LPS Bihorul JC Liberty au avut prestaţii lăudabile, au luptat bine, ţinând seama de faptul că ei sunt încă la categoria de vârstă cadeţi. Dan Fâşie, un judoka experimentat, a concurat la o categorie de greutate mai mare faţă de cea obişnuită a sa, la 81 kg şi a fost eliminat în tururile preliminare. Larisa Florian, o altă candidată certă la titlul naţional, nu a luptat, menajându-se din motive medicale”, a declarat antrenorul Emil Morar, potrivit www.bihon.ro.

Referitor la programul Larisei, antrenorul Morar a declarat următoarele:

„Larisa urmează un program de pregătiri orientat cu precădere spre competiţiile internaţionale. Aceasta ar fost a treia săptămână consecutivă de concursuri, după turneele de la Agadir şi Ekaterinbug. De aceea, am considerat că este mai bine ca ea să nu fie prezentă la Campionatul Naţional, pentru a nu fi suprasolicitată şi pentru a nu risca o accidentare. Următoarea competiţie de obiectiv a Larisei va fi Campionatul European de seniori. Până atunci, ea va mai lua parte la două stagii internaţionale de pregătire, la Tata, în Ungaria, respectv la Antalya, în Turcia”

Următoarea competiție de anvergură în judo este Campionatul European de seniori, eveniment programat în perioada 26-28 aprilie anul curent și se va desfășura la Tel-Aviv, Israel.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)