Lewis Hamilton, 800 000 euro pe saptamana

0
Posted March 21, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

hamiltonBritanicul va deveni cel mai bine platit pilot din Formula 1, cvadruplul campion mondial se pregateste sa semneze un nou contract cu team-ul Mercedes de 40 de milioane lire sterline (46 milioane euro) pentru doua sezoane, adica 880.000 de euro pe saptamana, depasindu-l pe germanul Sebastian Vettel, care va sta la Ferrari, pana in 2020, cu un salariu de “numai” 40 milioane de euro pe an.

Intelegerea dintre Hamilton si Mercedes este valabila pe urmatoarele doua sezoane (2019/2020) si ar putea fi parafata chiar in aceasta duminica, la Melbourne, unde va avea loc Marele Premiu al Australiei, prima cursa a sezonului 2018. “Sunt cea mai competitiva persoana pe care o cunosc.

Pana in prezent, nu am intalnit pe nimeni care sa fie mai competitiv decat mine si vreau sa castig in continuare curse si chiar cred cu adevarat ca pot. Important este sa muncesc din greu pentru asta si sunt sigur ca succesele vor continua sa vina”, a spus Lewis, intr-un interviu din presa britanica. La sfarsitul lui 2017, numelele lui Hamilton a aparut in scandalul Paradise Papers, campionul a fost acuzat ca si-a cumparat un avion de 22 de milioane de euro si s-a folosit de societati din regiuni cu regimuri fiscale avantajoase, pentru a nu plati TVA in valoare de 3,7 milioane de euro.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)