Lotul nationalei Romaniei de handbal feminin pentru dubla cu Rusia

0
Posted March 14, 2018 by Lucian Popa in Handbal

Romanian handball team (yellow shirts) was defeated by the representative of Norway, Sunday December 7, 2014, by a score of 19-27, during a European Women's Handball Championship match that took place in Debrecen, Hungary.

România se pregătește pentru „dubla” din preliminariile Euro cu Rusia, programată pe 21 și 25 martie, la Togliatti și Cluj.

Din lotul tricolorelor nu va face însă parte Melinda Geiger, jucătoare ce a devenit indisponibilă după o accidentare la gleznă suferită în weekend la echipa sa de club, Siofok.

România se va reuni duminică seară la Rin Grand Hotel sub comanda lui Martin Ambros și Horațiu Pașca, iar plecarea pentru meciul de la Togliatti este programată luni dimineață. Absența de ultimă oră este cea a Melindei Geiger, care s-a accidentat la gleznă în partida pe care Siofok a pierdut-o în weekend la Erd, 20-22.

Cei doi antrenori vor merge în Rusia cu 16 jucătoare, urmând ca la Cluj alte patru tricolore să se prezinte la antrenamentele echipei.

Lotul care va face deplasarea în Rusia:
Portari: Yuliya Dumanska (SCM Craiova), Denisa Dedu (Siofok)
Extreme stânga: Valentina Ardean-Elisei (SCM Craiova), Ana Maria Popa (CSM Roman)
Interi stânga: Cristina Neagu (CSM București), Bianca Bazaliu (CSM București)
Centri: Eliza Buceschi (Corona Brașov), Laura Pristăvița (CSM Bistrița), Mădălina Zamfirescu (Debrecen), Cristina Laslo (Buducnost)
Interi dreapta: Ana Maria Dragut (HC Zalău), Laura Popa (Corona Brașov)
Extreme dreapta: Laura Chiper (Corona Brașov), Aneta Udriștioiu (CSM București)
Pivoți: Crina Pintea (Issy Paris), Raluca Băcăoanu (HCM Râmnicu Vâlcea)

Paula Vișan (HC Zalău), Bianca Tiron (Corona Brașov), Nicoleta Tudor (SCM Craiova) și Daniela Rațiu (CSM Bistrița) nu vor face deplasarea în Rusia și se vor alătura colegelor lor la Cluj.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)