Miza pe jucatorii tineri in meciul cu lanterna rosie

0
Posted March 1, 2018 by Lucian Popa in Handbal

handSebastian Tudor și George Tăut antrenorii secției da handbal a CSM Oradea au prefațat meciul de sâmbătă 3 martie dintre ocupanta primului loc și ADEP Satu Mare, echipa care ocupă ultima poziție a clasamentului. Partida se va desfășura în Arena Antonio Alexe de la ora 16,00.

După victoria extrem de importantă din etapa precedentă de la Baia Mare, când au luat o opțiune extrem de importantă în ceea ce privește promovarea, orădenii sunt deja cu gândul la meciul viitor de la Sighișoara.

Dealtfel, ei par să se fi impus deja în lupta pentru promovare cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, care au cedat surprizător la Reșița. Roș-albaștrii au șase puncte avans, și meciul direct la Târgu Jiu, dar mai sunt multe etape de disputat până atunci.

Revenind la jocul de sâmbătă, jucătorii mai tineri sau cei care au bifat minute mai puține în ultima perioadă vor avea ocazia să demonstreze pe parchet că merită mai mult în condițiile în care întâlnesc ultima clasată.

“Aștept de la jucătorii noștrii mai tineri să asculte indicațiile antrenorului și pentru ei este foarte important fiecare minut pe care îl joacă în compania unor coechipieri cu experiență. Au nevoie de meciuri, au nevoie de continuitate si trebuie să profite de fiecare moment. Din păcate saltul de la juniori la seniori este foarte mare și trebuie să avem grijă de ei. Cu cât se integrează mai repede, cu atât mai bine pentru ei” avea să spună George Tăut.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)