Mult peste adversarele extrem de tinere

0
Posted March 11, 2018 by Lucian Popa in Volei

009Echipa de volei feminin CSU ORADEA se califică la turneul semi-final!
Voleibalistele de la CSU Oradea se califică în faza următoare, după ce au învins în 2 jocuri echipa Cetate Deva și repetă performața obținută în anii anteriori fiind prezentă și în acest an la turneul semi-final.
În returul disputat sâmbătă 10.03.2018 la Deva oaspetele și-au respectat statutul de favorită și câștigă jocul cu același scor, ca și în meciul tur, 3-0 după un meci în care experiența universitarelor a întrecut tinerețea echipei gazdă.
Primul set a fost adjudecat cu scorul de 25-15, după un start bun de joc, în care surorile Fîcă-Radu au început titulare și au punctat decisiv, pentru oaspete.

Seturile doi și trei au avut aceeași desfășurare, universitarele având o evoluție foarte sigură. Astfel, după mai puțin de o oră de joc CSU Oradea câștigă și următoarele seturi cu scorul de 25-18, respectiv 25-11.
După ce a terminat sezonul regulat pe locul secund și s-au calificat fără emoții în faza a doua a playoff-ului, echipa CSU Oradea va participa la turneul semi-final care se va desfășura în perioada 13-15 aprilie. Locul de disputare al acestui turneu se va decide în data de 20 martie, dată la care va avea loc licitația pentru obținerea dreptului de organizare.
Celelalte echipe calificate sunt: F.C. Argeș Pitești, ACS Transilvania Brașov, CSU Politehnica Timișoara.
Echipa CSU Oradea: Fîcă Iuliana (capitan), Radu Fîcă Maria, Pașca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Chiș Flavia, Suciu Bianca, Petrescu Atena, Pintea Anamaria, Rizea Antonia si Bikfalvi Alexandra, (libero).
Antrenor: lector univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)