Romania depasita clar la toate capitolele de Rusia

0
Posted March 21, 2018 by Lucian Popa in Handbal

romaniaNaţionala feminină de handbal a României a fost învinsă clar de formaţia Rusiei, cu scorul de 30-25 (17-15), la Togliatti, într-un meci din Grupa a 4-a a preliminariilor Campionatului European din 2018.

Tricolorele au fost conduse de la un capăt la altul al meciului şi s-au ridicat în puţine momente la nivelul adversarelor.

În prima repriză, Rusia a condus şi la şase goluri, cu 14-8 (19), dar la pauză gazdele aveau doar două goluri în plus, 17-15, după o revenire consistentă a echipei noastre, antrenată de spaniolul Ambros Martin.

După pauză, Rusia s-a desprins din nou pe tabelă şi a câştigat fără emoţii, după ce a condus şi la opt goluri, 30-22 (55). Rusia a câştigat cu 30-25, dar România, care a ratat două aruncări de la 7 metri, nu a reuşit să înscrie în unele momente nici când a avut două jucătoare în plus (6 la 4).

Daria Dmitrieva a fost de neoprit, fiind cea mai bună marcatoare a Rusiei, cu 10 goluri, defensiva noastră negăsind aproape niciodată cheia blocării sale, în timp ce din echipa României s-a remarcat Cristina Neagu, autoare a 9 goluri.

Pentru selecţionata Rusiei, antrenată de Evgheni Trefilov, au mai înscris Daria Samohina 5 goluri, Polina Vedehina 4 goluri, Iulia Managarova 2, Irina Snopova 2, Polina Kuzneţova 2, Valeria Maslova 2, Karina Sabirova 1, Iaroslava Frolova 1, Ksenia Makeeva 1.

Pentru România au mai punctat Ana Maria Dragut 3 goluri, Ana Maria Popa 3, Crina Pintea 3, Eliza Buceschi 2, Valentina Ardean-Elisei 2, Laura Chiper 2, Cristina Laslo 1.

Meciul a fost arbitrat de grecii Athanasios Chaskis şi Dimitrios Tsakonas, iar delegat EHF a fost slovacul Jan Rudinsky.

În clasament, România ocupă primul loc, cu 4 puncte (3 jocuri), urmată de Rusia, 4 puncte (3 jocuri), Austria, 2 puncte (2 jocuri), Portugalia, 0 puncte (2 jocuri). Duminică, România va disputa meciul revanşă cu Rusia, la Cluj-Napoca. Primele două clasate se califică la turneul final.

Agerpres.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)