Simona Halep a revenit in circuit cu o victorie

0
Posted March 10, 2018 by Lucian Popa in Tenis

simonaÎn fața unui public numeros, cum Indian Wells nu a cunoscut în această săptămână, Simona Halep (foto) a forțat doar cât a fost nevoie pentru a depăși turul al doilea.

Meciul cu Kristyna Pliskova nu a fost însă deloc ușor. A fost vizibil faptul că jucătoarea noastră nu a mai evoluat într-un meci oficial de 22 de zile.

Simona Halep s-a impus în două seturi, 6-4, 6-4 și, mai important, românca s-a deplasat bine în teren, fără să lase impresia că ar mai fi deranjată de accidentarea de la picior.

Meciul a consemnat o sarabandă a break-urilor din care Simona Halep a ieșit mai bine. Jucătoarea noastră a câștigat primul set cu 6-4, deși a fost condusă cu 3-1. Halep a spart de trei ori serviciul cehoaicei în primul act.

În inerția câștigării setului întâi, Simona a demarat în trombă cu un 3-0 în partea a doua. Numai că Pliskova a avut o reacție promptă, a egalat la trei și a sperat. Simona Halep a forțat din nou și a făcut un break decisiv, care i-a adus setul al doilea și victoria.

Din cele 116 puncte puse în joc, sportiva din Constanța a câștigat 63, iar Kristyna Pliskova a obținut 53. Cehoaica a servit opt ași.

„Întotdeauna vin cu plăcere aici, pentru că am câștigat acest turneu în 2015. Am amintiri frumoase. Nu a fost un meci ușor cu Kristyna. Ea lovește foarte tare, dar mă așteptam la un meci greu. A fost dur, dar mă bucur că am câștigat. Eram gata să joc, să muncesc, să lupt. Am vrut să fiu agresivă, chiar dacă ea lovea puternic și a trebuit să joc mai defensiv. M-am descurcat bine și a fost o zi frumoasă”, a declarat Simona Halep după meci.

În turul al treilea de la Indian Wells, Simona Halep va evolua cu învingătoarea din meciul Dominika Cibulkova – Caroline Dolehide, jucătoarea din America fiind beneficiară a unui wild card.

Simona Halep a câştigat ediţia din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în turul al treilea de Kristina Mladenovic.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)