Tudor Botea convocat la nationala B a Romaniei

0
Posted March 20, 2018 by Lucian Popa in Handbal

boteaNoul jucător al CSM-ului, Tudor Botea a fost convocat la echipa națională de seniori B a României. Sportivul sosit la CSM Oradea în cursul sezonului competițional 2017/18 se află la prima prezență sub tricolor lanivel de seniori.

T. Botea(foto) se va prezenta la reunire pe data de 1 aprilie anul curent, aceasta fiind programată la Cluj-Napoca. El va lua parte la acțiunile lotului național B.

Reamintim că CSM Oradea are convocat la echipa națională de tineret un alt jucător. Este vorba despre portarul Cristian Niculai. Acesta se află la a 2-a convocare de când se află întrebuturile formației antrenate de către Sebastian Tudor. Așadar, dovezi clare cu privire la faptul că parcursul impresionant al echipei orădene din acest sezon au fost remarcate la nivel central.

Activitatea echipei de handbal CSM Oradea este oprită pentru moment, după ce sâmbăta trecută a învins pe Universitatea Cluj-Napoca și a bifat a 14-a victorie din tot atâtea meciuri disputate. Formația bihoreană are punctaj maxim și s-a desprins la 12 puncte de ca de-a 2-a clasată în Seria B a Diviziei A – ediția 2017/18. Următorul meci al CSM-ului este programat după sărbătorile pascale, la jumătatea lunii aprilie anul curent.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)