Ziua si transferul la CSM U Oradea!!!

0
Posted March 1, 2018 by Lucian Popa in Baschet

actiuneStefan Nikolic este ultimul jucător legitimat de CSM CSU Oradea în acest sezon competițional. În vârstă de 30 ani, sportivul originar din Serbia a semnat un angajament cu valabilitate până la încheierea actualului sezon competițional.

Înalt de 1.91 metri, Stefan Nikolic (foto în acțiune) evoluează la poziția 1. În sezonul 2017/18, Nikolic a evoluat la echipa Étoile Charleville-Mézières, în cel de-al 2-lea eșalon baschetbalistic din Hexagon.

De-a lungul carierei, Nikolic a mai jucat pentru OKK Beograd, Lukoil Academic, Lavovi 063, Ergonom Best Nis, KD Slovan, Köln 99ers, Energia Rovinari, AEK Atena, Karpoš Sokoli, Evropi Pefkohori și Gymnastikos Larissas.

Așadar, Stefan are o experiență de trei sezoane în România, alături de Energia Rovinari. El a jucat 103 meciuri oficiale în uniforma echipei amintite și are medii pe carieră de 11.1 puncte, 4.7 pase decisive, 4.0 recuperări și 1.2 intercepții pe partidă în primul eșalon baschetbalistic al României.

Cele mai notabile performanțe ale lui Stefan Nikolic sunt campionatul și cupa din Bulgaria, câștigate alături de Lukoil Academic, în anul 2004. Zece ani mai târziu a câștigat cel de-al 2-lea eșalon al Greciei, alături de AEK Atena.

Stefan Nikolic este cel de-al 6-lea extra transfer perfectat de CSM CSU Oradea în acest sezon. Ceilalți cinci sunt Kris Richard, Vaidas Kariniauskas, Tudor Fometescu, Sean Denison și Laci Lazar.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)