A debutat play-off-ul Campionatului judetean, la Baza Tineretului

0
Posted April 23, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

036bihorpenet.ro

Play-off-ul Campionatului Județean de minifotbal a început aseară la Baza Tineretului din Oradea. Au fost primele trei meciuri, jocuri deosebit de interesante.

AEK ORADEA – LAS FIERBINȚI 8-3 (4-2)

AEK Oradea, campioana în exercițiu, a reușit să câștige disputa cu Las Fierbinți dar după un început nebun de meci. Sebi Sfârlea a deschis scorul după 32 de secunde însă, la faza imediat următoare, Las Fierbinți a egalat prin Nino Ban. În minutul 10 Ferik a readus AEK în avantaj dar campionii au fost egalați la numai un minut distanță, când Urbanovski a găsit drumul spre gol. La 2-2, prestația din finalul primei reprize a adus celor de la AEK o pauză destul de liniștită după ce Bogdan Ferariu, cel mai bun jucător de pe teren, a făcut 3-2 iar Tibi Szeles a majorat diferența la 4-2 în ultimul minut al primei reprize. Partea secundă a continuat cu dominarea din ce în ce mai accentuată a lui AEK car a continuat să marcheze. Letan a făcut 5-2 după o pasă pe la spate a lui Szeles iar apoi Szeles a mai înscris o dată în minutul 31. L-a imitat Sfârlea care a reușit și el dubla în minutul 33 pentru ca Șumălan să înscrie pentru 8-2. La ultima fază a jocului Cătălin Fitero a redus din diferență. Scor final: 8-3.

FCSB BEIUȘ – INTER ORADEA 2-2 (0-1) 2-3 la 7 metri

Cu un efectiv redus din cauza accidentărilor, FCSB Beiuș a întâlnit-o pe Inter în tentativa beiușenilor de a se bate pentru locul doi în clasamentul final, loc care duce la Turneul Regional. Laviniu Dărăban a înscris pentru Inter singurul gol al primei reprize cu o bună doză de noroc. În minutul 7 șutul său a nimerit bara dar l-a lovit în spate pe portarul beiușenilor și a intrat în plasă. FCSB a revenit în meci într-un interval de nici patru minute la mijlocul părții secunde. Gavriș a egalat la 1 în minutul 29 pentru ca la trei minute distanță Daniel Toma să aducă Beiușul în avantaj: 2-1. Patronul=jucător al interiștilor, Adi Moisa a prins o ghiulea de zile mari (2-2) și a trimis meciul la lovituri de departajare. NOTĂ: Din play off, în caz de egalitate, se execută lovituri de departajare. Echipa care câștigă ia 2 puncte în acel meci iar învinsa se alege cu punctul câștigat după timpul de joc. Beiușenii au ratat prima execuție, Țoca a marcat pentru Inter care avea avantaj până la ultima execuție, deși Trip și Gavriș au marcat. Același Adi Moisa a trimis pe lângă poartă. După seria de trei a urmat câte o lovitură. Ban a ratat, șut peste poartă iar Inter a transformat prin Mădălin Popa pentru a se impune la lovituri de departajare. Inter i-a punctul bonus după acest egal. O remarcă specială pentru portarul beiușean Silviu Odobasian, omul meciului.

BAD BOYS – POKEMON 3-2 (0-1)

Băieții răi, favoriți pe hârtie au avut mult de tras pentru a obține cele trei puncte în jocul cu echipa lui Vaslică Puștiul, Pokemon. Cu frații Gyori (Norbert și Ștefi) în vână, cu un Cioloș fin dribleor, Bad Boys a scos toate armele grele în acest meci. În minutul 20 Cioloș a marcat singurul gol al primei reprize dar, după pauză, Victoraș Dobrescu a reușit să readucă liniștea (1-1). Cu un sfert de oră înainte de final Marcel Gal i-a adus din nou pe pokemoni în avantaj după un gol frumos în poarta lui Cosmin Verdeș însă Rică Neaga a egala în mintul 33. Lucian Todea avea să fie decisiv în acest meci după ce a înscris golul unei victorii care consolidează poziția secundă pentru Bad Boys în clasament.

CLASAMENT

1 AEK ORADEA 33 pct

2 Bad Boys 28 pct

3 FCSB Beiuș 26 pct

4 Inter 25 pct

5 Pokemon 17 pct

6 Las Fierbinți 17 pct


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)