Adrian Mutu, bun de plata

0
Posted April 5, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

mutuAdrian Mutu, 39 de ani, a fost executat silit si va trebui sa achite 13.000 de euro dupa o decizie a Judecatoriei Sectorului 1.

Fostul fotbalist, actual manager sportiv la FRF, a fost dat in judecata de italianca Lucia Bianco, un impresar, iar instanta din Romania i-a dat dreptate italiencei.

Adi Mutu (foto) si Lucia Bianco au colaborat in urma cu mai multi ani la transferul unui jucator la Piacenza, iar italianca l-a acuzat pe “Briliant” ca a luat un comision mai mare decat cel cuvenit. Judecatoria Sectorului 1 l-a executat silit pe Adrian Mutu, dupa ce Lucia Bianco a avut castig de cauza la un tribunal in Florenta.

“Este un agent de jucatori, impresar. Am facut impreuna o tranzactie cu un jucator. Ea acum vrea bani. Am avut procente, iar acum ma acuza ca mi-am luat mai mult de pe urma transferului unui jucator fata de ea. Chestia este de vreo 3-4 ani. E vorba de un transfer al unui italian, pe care l-am dus la Piacenza. Nici nu-mi mai aduc aminte numele lui. Nu stiu ce suma vrea”, a declarat Adrian Mutu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)