Am trait-o si pe asta: fotbalul s-a jucat in secret

0
Posted April 6, 2018 by Lucian Popa in Coltul editorialistului

rsz_fotbalNu e de mirare că spectatorii lipsesc cu desăvârșire la meciurile din Liga 1. Este adevărat nu la toate. S-a întâmplat un asemenea caz și la noi în județul Bihor. Nu credeam că o să trăiesc vreodată un meci care este anunțat oficial la o anumită oră și care s-a jucat înainte.

Era etapa a 19-a a Ligii a IV-a. Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Sântandreiul a dorit să joace meciul de joi cu Ștei, pentru a avea mai mult timp liber. Nicio problemă. Meciul era programat la ora 17,00. Site-ul oficial al AJF Bihor arată ora de start 17,00. Surpriză majoră însă. Fără să anunțe pe nimeni, absolut nimen in în afară de jucători, antrenor și arbitrii, jocul este mutat la ora 15,00.

O decizie cel puțin bizară pe care conducerea AJF-ului și-a asumat-o. Deși s-a anunțat că ora oficială e 17,00 meciul s-a desfășurat mai devreme. Spectatorii au ajuns la stadion mai devreme de ora 17,00 dar surpriză… meciul se jucase deja. Și nu numai spectatori, antrenori de fotbal, doritori să vadă un meci interesant.

Lipsă de respect, lipsă de bun simț și lipsă totală de fait-play, față de cei care iubesc fotbalul să schimbi ora de disputare a unui meci oficial fără să anunți!!! Regulamentul spune că trebuie precizat cu șapte zile înainte orice modificare a orei de desfășurare a meciului, în niciun caz după ce aceasta a fost deja publicat pe site-ul oficial. 100% regulemantul nu a fost respectat. Nu ajută pe nimeni o astfel de decizie și nu este normal să se întâmple așa ceva într-un județ în care imi permit să spun, lumea chiar iubește fotbalul.

O imagine dezolantă pe care personal nu aș mai dori să o văd pe un teren de fotbal. păcat că în perioada aceasta cei care conduc AJF Bihor nu au înțeles că și publicul contează, și un număr cât mai mare de spectatori la orice eveniment fotbalistic, este o bună propagandă pentru acest sport. Sau mai bine spus, fenomen social.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)