Continua seria victoriilor pentru handbalistii oradeni

0
Posted April 15, 2018 by Lucian Popa in Handbal

handDivizionara A de handbal masculin CSM Oradea a obținut cea de-a 16-a victorie din tot atâtea meciuri disputate în Seria B, învingând în deplasare formația CS Universitar Politehnica Timișoara, cu scorul de 40-33 (21-17). Handbaliștii orădeni își continuă astfel „marșul triumfal” către promovarea directă în Liga Națională.

Meciul de la Timișoara a fost unul facil, iar echipa antrenorului Sebastian Tudor s-a aflat în avantaj pe parcursul întregii partide. Tehnicianul orădean a folosit toți jucătorii, oferind mai multe minute de joc pentru juniorii și rezervele din lot. Căpitanul echipei, Devid Munea, nu a făcut deplasarea, datorită unor probleme medicale la umărul stâng. El a fost menajat pentru următorul meci, cel din deplasare cu HC Sibiu, în care se speră că va fi din nou apt de joc. „Am obținut o victorie clară, fără probleme. Așa cum ne-am propus, dorim să câștigăm toate meciurile și să terminăm sezonul pe primul loc. Urmează o partidă dificilă, pe terenul unei echuipe incomode, HC Sibiu”, ne-a declarat antrenorul Sebastian Tudor.
CSM Oradea a evoluat în formula: Niculai, Duma – portari; Crăciun 9 goluri marcate, Botea 8, Al. Pop 8, Munteanu 6, Stroe 2, Laslo 2, Iozu 2, Mihăilescu 1, R. Radu 1, Szilágzi 1, Zamfir


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)