Cristian Luput: Ma deranjeaza oscilatiile de forma

0
Posted April 25, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

luputCristi Lupuț (foto stanga), antrenorul echipei Luceafărul Oradea, a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM, despre înfrângerea suferită la Afumați, cu scorul de 2-1, în cadrul etapei cu numărul 31 a Ligii a II-a.

Vestea că în sezonul următor eșalonul secund se va desfășura tot sub organizarea unei singure serii l-a pus pe gânduri pe antrenorul „luceferilor”, care consideră că deplasările sunt mult prea lungi.

„Nu știu cum gândește Federația competiția cu deplasările foarte lungi. Vom vedea ce va fi. Vor intra și Petrolul și Oțelul în Liga a II-a.

Se joacă destul de bine zic eu. Prima repriză a fost echilibrată, dar ăsta e fotbalul. Încercăm să ne pregătim pentru meciul cu Dunărea Călărași și să uităm cât mai repede acest meci.

Avem un lot destul de echilibrat, valoros. Pe mine mă deranjează că avem această oscilație de formă, avem un joc bun și două proaste.

Lucrurile au fost destul de grele la Oradea și din punct de vedere financiar și al clasamentului, acum, noi sperăm să terminăm cu bine”, a declarat Cristi Lupuț, în cadrul emisiunii „Trafic Sport”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)