CSM Digi Oradea va juca cu Sportul Studentesc in play-off

0
Posted April 10, 2018 by Lucian Popa in Polo

010CSM Digi Oradea, ocupantă a celui de-al 2-lea loc la încheierea sezonului regulat în Superliga Națională de polo – ediția 2017/18, susține primele meciuri din playoff-ul competiției pe teren propriu. Formația antrenată de către Dorin Costrăș se duelează cu Corona Sportul Studențesc în semifinalele competiției.

Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide (prima echipă care ajunge la trei victorii este declarată învingătoare). Avantajul terenului propriu aparține formației orădene, datorită clasării mai bune la încheierea sezonului regulat. CSM Digi a obținut 21 victorii și a suferit șapte înfrângeri, iar Corona Sportul Studențesc a avut 20 victorii și a pierdut opt meciuri în actuala ediție de campionat.

Programul celor două meciuri de la Oradea este următorul:

Meciul 1 – Vineri (13.04), ora 19:00
Meciul 2 – Sâmbătă (14.04), ora 12:00

Ambele partide se dispută la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Intrarea va fi liberă.

În sezonul regulat victoriile au fost împărțite. În prima etapă, la Oradea, CSM Digi a câștigat prima partidă cu 7-5, pentru ca apoi să o piardă pe cea de-a 2-a cu 4-5. În meciurile desfășurate la Brașov, Corona Sportul Studențesc a câștigat primul meci, scor 8-7, pentru ca CSM Digi să se impună în cel de-al 2-lea cu 6-4.

În cealaltă semifinală se duelează ocupantele lourilor 1 și 4 la încheierea sezonului regulat, Steaua Stirom București și Dinamo București. Se joacă tot pe sistemul cel mai bun din cinci partide.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)