Categories Volei

Voleibalistele de la Universitate, la turneul semifinal

CSU Oradea va bifa o nouă prezență la turneul semifinal a Diviziei A2 de volei feminin. Formația orădeană a rezolvat ecuația calificării, în play-off-ul cu CSM Sighetu Marmației în două dispute. Sâmbătă, în prima confruntare dintre cele două echipe, disputată în Sala Polivalentă a Universității din Oradea, sportivele antrenate de Mariana Szabo-Alexi au avut nevoie de doar 67 de minute pentru a se impune în minimum de seturi, 3-0 (25-16, 25-14, 25-9).

Oaspetele, au reușit să dea emoții doar în primul set, când au ținut aproape până la 15-14, după care echilibrul s-a rupt. Cea de-a doua confruntare a barajului de calificare la turneul semifinal, disputată duminică, tot la Oradea, a avut același deznodământ, 3-0 (25-21, 25-19, 2517) pentru CSU, doar că de această dată maramureșencele au cedat ceva mai greu.
Lotul cu care CSU Oradea a abordat cele două jocuri a fost următorul: Iuliana Fîcă, Andreea Maxim, Roxana Haidu, Giulia Blaj, Mădălina Pura, Alexandra Breban, Flavia Chiș, Diana Telian, Rossana Nistor-Popovici, Roxana Bonda, Andreea Ioniță, Andreea Grosu, Alexandra Bikfalvi, Talida Goia, Andreea Simu , Daria Szabo-Alexi, Nagy Nora și Diana Porumb.

About Author