Dupa un debut modest, Simona Halep si-a surclasat adversara

0
Posted April 25, 2018 by Lucian Popa in Tenis

simoDupă o experiență fericită în FedCup (a reușit două victorii), pentru Simona Halep a venit momentul debutului în sezonul de zgură, primul “episod” fiind turneul “Premier” de la Stuttgart.

În turul doi (Simona a avut <liber> în runda inaugurală), liderul ierarhiei mondiale a dat peste Magdalena Rybarikova (Slovacia, 18 WTA).

Cinci întâlniri directe au bifat până acum cele două sportive, scorul fiind 3-2 în favoarea Simonei. Din păcate pentru ea, Simona Halep a cedat în primul set cu scorul de 4-6, în urmă unui joc mai puțin reușit.

A urmat un al doilea set dominat de românca care s-a impus cu scorul de 6-2.

În decisiv, Simona Halep a fost net superioară adversarei pe care a depășit-o în cele din urmă cu 6-3. Așadar victorie și calificare, cu set pierdut în turul al treilea.

Turneul de la Stuttgart are premii totale în valoare de $816.000 (categorie Premier), se dispută pe zgură (indoor), iar directorul competiției este Markus Guenthardt.

Cap de serie numărul unu este Simona Halep, pe lista favoritelor mai aflându-se Garbine Muguruza, Elina Svitolina și Jelena Ostapenko


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)