In niciun caz nu meritau sa piarda un asemenea meci

0
Posted April 29, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

003În cadrul etapei a 32-a a Ligii a 2-a de fotbal, din păcate Luceafărul Oradea a cedat la Sînmartin scor 1-2 (0-1) în dauna liderului Dunărea Călărași. Deși este aproape matematic promovată în primul eșalon, echipa oaspete a arătat foarte modest în fața unui adversar aflat în partea a a doua a clasamentului. Cu astfel de prestație va fi dificil să facă față în primul eșalon.

Elevii lui Dan Alexa au descis scorul prin Valentin Alexandru din lovitură de la 11 m. Era doar minutul 5. Replica luceferilor vine prin Rusu și Neacșa ambii ratând din situații favorabile.

Rocha în două rânduri  are evoluții modeste, iar la pauză oapeții nemeritat condus pe tabelă. După aproape o oră de joc, orădenii egalează, Vlad Rusu transformă o lovitură de la 11 m, pe care tot el a obținut-o.

La faza imediat următoare, protestele lui V. Alexandru continuă, centralul arătându-i al doilea cartoșan galben și implicit pe cel roșu. Alexa protestează vehement, dar unul dintre secunzi este trimis în trinună.

Surprinzător cu un om în minus, jocul se echilibrează, Dunărea are contre foarte periculoase. În urma unui fault banal, la 25 metri de poarta lui Goia, Kanda a transformat perfect o lovitură liberă stabilind scorul final. Neacsa și Ban se încurcă în propriile fente, iar finalul este tensionat. Dunărea trage de timp la fiecare fază, o echipă promovată care are 25 de rezultate pozitive și care vrea să joace în Liga 1 arată oribil. Fotablul nu poate fi păcălit la nesfârșit, iar cei care au de pierdiut sunt cei care bagă bani, pentru că se mint singuri.

Luceafărul: Goia – Torişte, Balea, A. Mutu, Trif – Feher (Codoban 81′), Ţegle – Antohi (Valies 85′), Neacşa, Rocha (Ban 55′) – Vl. Rusu
Antrenor: Cristian Lupuţ

Dunărea: C. Lungu – Ţenea, Dobrosavlevici, Bg. Manole, Mendy – Cr. Puşcaş, P. Iacob (Al. Stoica 72′) – Missi Mezu (Spehar 83′), Sil. Pană, Val. Munteanu (Kanda 64′) – Val. Alexandru
Antrenor: Dan Alexa
Eliminat: Valentin Alexandru 60′ (cumul de cartonaşe galbene)


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)