Ionut Lupescu: Oamenii au decis ca nu e nevoie de mine

0
Posted April 18, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

lupescuIonuț Lupescu (foto) a pierdut alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal, dar nu regretă faptul că a candidat în acest an, împotriva lui Răzvan Burleanu.

Totuși, s-a simțit o urmă de nemulțumire în vorbele spuse de acesta, mărturisind că vede în continuare o lipsă de respect din partea actualului președinte al Federației.

„Sincer să fiu, mă simt împlinit. Eu am oferit o alternativă fotbalului românesc, cred că aş fi regretat dacă nu aş fi venit cu această alternativă. Cred că suporterii vor fi foarte atenţi în ceea ce va urma în anii următori. Eu am crezut că sunt oameni care doresc binele fotbalului, dar se pare că m-am înşelat. Din păcate, domnul Burleanu continuă cu jignirile şi nu arată respect pentru lumea fotbalului. Va trebui să vă obişnuiţi voi cu toate acestea, eu mă duc puţin până acasă.

Nu mi-a lăsat niciun gust amar această experienţă. Dacă oamenii au decis că nu e nevoie de mine, atunci nu e niciun fel de problemă. Eu sper ca de acum încolo totul să fie bine. Să nu mai fie date mincinoase, îmi doresc ca fotbalul românesc să ajungă acolo unde a fost acolo, dar nu depinde de mine, depinde doar de cei care conduc”, a declarat Ionuţ Lupescu, potrivit Telekom Sport.

Lupescu a rămas fair-play chiar și după această înfrângere și a găsit cuvinte pentru a-l felicita pe vechiul și noul conducător al fotbalului românesc: „Felicitări preşedintelui pentru victorie! Vreau să le mulţumesc în primul rând celor care m-au votat, dar şi celor care au avut altă opţiune. Cred că a fost de datoria mea să vin şi să încerc să redresez fotbalul şi să-l putem dezvolta. Sper ca în următorii patru ani să puteţi dezvolta fotbalul şi să aveţi performanţă. Vă mulţumesc”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)