Dubla victorie pentru CSM Digi Oradea

0
Posted April 14, 2018 by Lucian Popa in Polo

atac poloCSM Digi Oradea a început playoff-ul Superligii Naționale de polo – ediția 2017/18 cu dreptul. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a depășit Corona Sportul Studențesc, scor 11-5, în Meciul 1 din semifinalele competiției. Pe sferturi: 2-0, 3-1, 4-1, 2-3.

Jocul a fost controlat de către orădeni. Aceștia au practicat o defensivă extrem de eficientă, ce a limitat formația vizitatoare la doar două goluri în primele 24 minute de joc. De altfel, Corona Sportul Studențesc a avut cinci superiorități numerice în prima jumătate, însă nu a înscris niciodată cu om în plus în bazin. Scorul la jumătatea partidei a fost de 5-1, CSM Digi reușind să marcheze de patru ori din pozițional și o dată din superioritate numerică.

Desprinderea decisivă s-a consemnat în secvența a 3-a, atunci când gazdele au punctat de patru ori cu tot atâția oameni. Jocul colectiv al CSM Digi a fost cu atât mai vizibil în faza de apărare. Prestația defensivă a bihorenilor a fost completată de câteva parade uluitoare ale lui Gojko Pijetlovic. Secvența decisivă nu a adus schimbarea cu toate că ea a fost adjudecată de vizitatori.

Jesse Koopman a punctat de trei ori, Marc Roca și Bogdan Remeș au înscris câte două goluri, iar Istvan Szabo, Ramiro Georgescu, Roland Szabo și Robert Gergelyfi au înscris câte un gol pentru CSM Digi Oradea. De notat că de la marginea bazinului echipa a fost condusă de această dată de către Ciprian Cîmpianu, principalul Dorin Costrăș completându-și mai tânărul coleg cu intervenții și sfaturi de-a lungul jocului.

CSM Digi Oradea a învins Corona Sportul Studențesc, scor 10-9, în Meciul 2 al semifinalelor Superligii Naționale la polo – ediția 2017/18. Partida s-a desfășurat sâmbătă (14.04), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Pe reprize: 4-3, 1-3, 4-1, 1-2.

Scorul general al seriei devine 2-0 în favoarea CSM Digi Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)