SCM Craiova cu prima sansa de calificare in finala Cupei EHF

0
Posted April 8, 2018 by Lucian Popa in Handbal

craiovaFetele de la SCM Craiova au obținut o victorie de zile mari, în deplasare, pe terenul celor de la Kastamonu, scor 22-23. Handbalistele din Turcia au profitat de avantajul terenului propriu și au jucat bine în prima repriză, când au condus la un moment dat și la cinci goluri diferență.

Pe finalul primei părți, sportivele noastre au dat dovadă de tărie de caracter, dar și de forță mentală și au început să dea semne de revenire. Conduse la patru goluri diferență, fetele de la SCM Craiova au ieșit decise de la vestiare pentru a face ca meciul să se întoarcă în favoarea lor. Au jucat din ce în ce mai bine, s-au concentrat mai mult la finalizare, nici nu au mai greșit în apărare și încet, dat sigur, au revenit în meci.

După o serie de cinci goluri consecutive, marcate de fetele de la Craiova, scorul a redevenit egal, dar nu pentru mult timp, căci oltencele au trecut în avantaj și așa a rămas până la final. Astfel, după ce au produs surpriza și au eliminat pe Lada Togliatti, în sferturi, SCM Craiova s-a impus în final la un gol diferență, 23-22 și are acum prima șansă de calificare în finala Cupei EHF în returul programat peste o săptămână, pe 14 aprilie, la Craiova.

În cealaltă semifinală, Viborg s-a impus pe teren propriu, în faţa celor de la Kristiansand, scor 34-31.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)