Se cunosc primele doua echipe calificate in semifinalele Ligii Nationale

0
Posted April 20, 2018 by Lucian Popa in Handbal

handLiga Zimbrilor a oferit joi 19 aprilie trei meciuri din play-offul competiției. Steaua, SCM Poli Timișoara și Dinamo aveau șansa să li se alăture celor de la Potaissa Turda în semifinalele competiției. Transilvănenii au obținut ieri victoria în meciul doi cu Dunărea Călarași.

Primul meci al zilei a fost cel de la Baia Mare, dintre Minaur și Steaua. Roș-albaștrii s-au impus la București cu 25-23 și aveau prima șansă și în duelul de azi. Oaspeții au reușit să treacă în semifinalele competiției, după ce au câștigat și azi, tot la două goluri diferență, 23-21 (10-8) și au trecut în faza următoare cu scorul general de 48-44

La Timișoara, CSM București avea nevoie de o victorie pentru a rămâne în lupta pentru titlu în Liga Zimbrilor, după ce în tur au fost învinși de timișoreni la aruncările de la 7 metri. După o dispută echilibrată, tigrii de la CSM s-au impus cu 19-18 (13-10), iar disputa este trimisa în meciul decisiv, ce se va disputa la București, pe 29 aprilie.

Ziua a fost închisă de la Constanța dintre HC Dobrogea Sud și Dinamo. Alb-roșii s-au impus categoric în tur, 36-27, iar campioana en-titre putea încheia calificarea astăzi. Totuși, dobrogenii au reușit să facă un meci mare, și s-au impus cu 27-20 (12-9), iar calificarea se decide în meciul 3.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)