Se modifica datele jocurilor de baraj pentru promovare in Liga a III-a

0
Posted April 19, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

osorheiÎn şedinţa de marţi a Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, s-a aprobat ca datele de desfăşurare a jocurilor de baraj pentru promovarea în campionatul Ligii a III-a să fie modificate. Însă nu toate cele cele 21 de baraje au fost reprogramate, ci doar 9 dintre acestea.

Conform programării iniţiale, cele 42 de campioane ale Ligii a IV-a din toată ţara trebuia să dispute turul barajului de promovare pe 16 iunie, iar returul pe 23 iunie.

Meciurile de baraj, 21 la număr, se dispută în sistem eliminatoriu, tur-retur, pe terenul fiecărei echipe. CEx-ul a decis amânarea acestor jocuri cu o săptămână, pe 23 iunie, respectiv 30 iunie, fiindcă în campionatele respective s-au reluat mai târziu meciurile în acest an, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

„Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea datelor de desfăşurare a jocurilor de promovare în Liga a 3-a, ca urmare a deciziei comisiei FRF-AJF, din data de 16 aprilie 2018, astfel: Meciurile tur programate în data de 16 iunie se vor disputa în data de 23 iunie, iar meciurile retur programate în data de 23 iunie se vor disputa în data de 30 iunie pentru următoarele judeţe:

Botoşani – Bacău
Suceava – Vaslui
Bistriţa-Năsăud – Satu Mare
Maramureş – Bihor
Alba – Harghita
Arad – Gorj
Călăraşi – Prahova
Galaţi – Brăila
Tulcea – Buzău”, a anunţat FRF pe site-ul oficial.
Printre cele mai importante nume care activează în această ediţie a Ligii a IV-a şi care sunt favorite să câştige campionatul, iar apoi să participe la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a se numără CSA Steaua sau Academia Rapid (ambele din Liga 4 Bucureşti), AS SR Braşov (Liga 4 Braşov), U Craiova 1948 (Liga 4 Dolj), CSM Ceahlăul Piatra Neamţ (Liga 4 Neamţ) sau Minaur Baia Mare (Liga 4 Maramureş).

Programul barajului pentru promovarea în Liga a III-a, ediţia 2018-2019, este cunoscut deja după ce FRF l-a stabilit, prin tragere la sorţi, încă din data de 28 februarie.

Rezultatul tragerii la sorţi este următorul:

Regiunea 1: Botoşani – Bacău, Iaşi – Neamţ, Suceava – Vaslui;
Regiunea 2: Maramureş – Bihor, Cluj – Sălaj, Bistriţa-Năsăud – Satu Mare;
Regiunea 3: Braşov – Covasna, Alba – Harghita, Mureş – Sibiu;
Regiunea 4: Hunedoara – Caraş-Severin, Arad – Gorj, Timiş – Mehedinţi;
Regiunea 5: Vâlcea – Teleorman, Argeş – Olt, Dâmboviţa – Dolj;
Regiunea 6: Ialomiţa – Ilfov, Giurgiu – Bucureşti, Călăraşi – Prahova;
Regiunea 7: Vrancea – Constanţa, Tulcea – Buzău, Galaţi – Brăila.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)