Seria victoriilor continua pentru CSM Oradea

0
Posted April 22, 2018 by Lucian Popa in Handbal

003În cadrul etapei a XVI-a a Diviziei A de handbal Masculin, Seria vest CSM Oradea adispus cu scorul de 33-30 (14-12) de HC Sibiu.

Desfăşurată la Arena “Antonio Alexe”, prtida a început bine pentru oaspeţi, care au fost primii care au condus. În prima jumătate a primei reprize, jocul a fost foarte echilibrat, după minutul 17 reuşind să se desprindă orădenii. După ce au condus şi cu 14-9, în cele din urmă, în pauză s-a intrat cu avantajul de doar două goluri ale “roş-albaştrilor”, scor 16-14.

Repriza secundă a fost începută mai bine de orădeni, care s-au desprins din nou, la 20-15, respectiv 21-16, doar că în minutul 40sibienii s-au apropiat la un singur gol, scor 21-20.

Cei mai buni marcatori au fost Alexandru Pop şi Tudor Botea, autori a câte 10 goluri. Au mai marcat însă şi: Alexandru Laslo, 3 goluri, Cristopher Iozu, Adrian Mihăilescu, Devid Munea şi Bogdan Munteanu, câte 2 goluri, Cătălin Crăciun şi Petru Stroe, câte un gol.

De la sibieni, principalul marcator a fost Radu David, cu 9 reuşite.

“Am întâlnit o echipă din TOP 5. Tot timpul cu Sibiu, am avut meciuri dificile. Azi a fost o victorie muncită, iar pe această cale vreau să felicit echipa noastră. Nu s-a pus problema să ne conducă pe durata celor 60 de minute. Am avut cea mai mare diferenă de cinci goluri. Am venit însă după 15 victorii consecutive în campionat şi am resimţit o monotonie şi o relaxare în jocul nostru, dar, cum ne-am propus, ne dorim să câştigăm acest campionat de Divizia A, fără nicio înfrângere”, a declarat, după partidă, antrenorul principal al CSM, Sebastian Tudor.

În următoarea etapă, CSM Oradea va evolua pe terenul celei de-a doua clasate, CSU “Constantin Brâncuşi” Tg. Jiu, într-un meci programat pe 29 aprilie.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)