Ziua mondiala a tenisului de masa sarbatorita si in Oradea

0
Posted April 18, 2018 by Lucian Popa in Altele sporturi

tenisSaptamana trecuta a avut loc un sir de turnee organizate cu ocazia Zilei Mondiale a Tenisului de Masa (WTTD) in toata tara si in multe alte tari. Fiind competitie intre tarile care organizeaza turnee cu aceasta ocazie, Romania incearca si anul acesta sa castige. Astfel au fost organizate peste 160 de turnee in toata tara.
Clubul King Pong a contribuit la acest eveniment cu 2 turnee: miercuri (11 aprilie) un turneu de dublu si vineri (13 aprilie) turneu individual pe doua categorii.
La turneul de dublu au participat 14 echipe, iar pe podium au fost urmatoarele echipe: I. Savu Cristian – Codau Vlad; II. Cotca Dacian – Craciun Calin; III. Bondar Octavian – Popa Octavian.
La turneul individual de vineri seara, au participat 54 de jucatori, 27 la Avansati si 27 la Open. Castigatorii au fost urmatorii:
Categoria Avansati: I. Cavasdan Doru; II. Roatis Gheorghe; III. Antal Cornel
Categoria Open: I. Gergely Anton; II. Parus Lilian; III. Birtalan Robert
Premiile constand in medalii deosebite si diplome au fost oferite de Liga Amatur. Mingile oficiale au fost oefrite de Butterfly. Clubul a mai premiat jucatorii cu mici cadouri.
Mai multi jucatori ai clubului, au participat in alte zile la alte turnee, chiar si in alte orase si ne-au reprezentat cu succes.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)