AEK Oradea va reprezenta judetul Bihor la Campionatul Regional de la Arad

0
Posted May 31, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

fotbal politieAEK Oradea este câştigătoarea campionatului judeţean de minifotbal, cu o etapă înainte de finalul competiţiei. Echipa lui Spiridon Baltsavias, administratorul terenurilor de la Baza Tineretului cucereşte pentru a patra oară titlul de campioană a Bihorului.
Învingătoare cu 2-1 în derby-ul cu a doua clasată, AEK Oradea s-a desprins, la 5 puncte și şi-a trecut, astfel, în palmares al patrulea titlu de campioană. Duelul cu Inter Oradea a fost extrem de echilibrat, dar, mai pragmatici şi eficienţi, jucătorii lui AEK au găsit calea spre victorie.

AEK Oradea va reprezenta judeţul Bihor la Campionatul Regional, programat la Arad în perioada 8-10 iunie. Lupta pentru locul 2 rămâne deschisă, între Inter Oradea şi Bad Boys, una dintre cele două urmând să însoţească gruparea condusă de Spiridon Baltsavias la turneu.

Ultima etapă va rezolva şi cele două necunoscute rămase, a doua calificată la Campionatul Regional şi echipa care va accede la turneul final al Cupei României. ebihoreanul.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)