A debutat la Oradea, CN individual de tenis Under 16

0
Posted May 7, 2018 by Lucian Popa in Tenis

IMG_20180507_123107În perioada 5-12 mai pe terenurile de zgură ale Bazei Sportive Ioșia Nord se desfășoară Campionatul Național de tenis pentru categoria de vârstă 16 ani, atât la fete cât și la băieți. Au fost alcătuite tablouri principale de 32 sportivi.

Competiția națională, care a adunat cei mai buni 10 tenismeni din țară atât la fete cât și la băieți, are un buget de peste 10 000 ron, fiind organizată de CSM Oradea sub egida Federației Române de Tenis. Municipiul Oradea este reprezentat de șapte tenismeni pe tabloul principal și anume Jula Daria, Serfezi Anamaria, Popovici Loredana, Goina Patricia la fete, respectiv Cuc Vladimir, Nemes Nimrod, Mihai Lungu la băieți. Niciun dintre tenismenii orădeni nu se află printre favoriți.

Dacă luni 7 mai s-au disputat jocurile de simplu, începând de marți 8 mai se vor desfășurat jocurile de dublu și dubli mixt. Sunt prezenți cinci arbitri oficiali, semifinalele urmând a fi programate să aibă loc vineri, pentru ca finalele să se desfășoare sâmbătă. Tenismenii orădeni sunt legitimați la CS Municipal și CS Sănătatea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)