Au incheiat la egalitatea cu Centrul de Excelenta din Valcea

0
Posted May 1, 2018 by Lucian Popa in Handbal

handHandbalistele pregătite de Doina Ardelean au terminat la egalitate 26-26 duelul cu formația Centrului Național de Excelență din Râmnicu Vâlcea, echipă care conducea la pauză cu 15-8. P

artida a contat pentru runda a 24-a din Seria B a Diviziei A.
Bihorencele au intrat greu în joc permițându-le tinerelor și valoroaselor lor adversare să se distanțeze încă din start la o diferență confortabilă (8-1 în minutul 10).

Intrate la cabine cu un dezavantaj de 7 goluri (8-15), greu de remontat, studentele nu s-au predat și au început încet dar sigur cursa de urmărire recuperând, înscriind și etalând un joc în viteză, total schimbat față de cel din primul ecart. La forma fizică arătată în ultimele 15 minute, parcă bihorencele arau cele de 18 ani, cu două antrenamente zilnic, nu invers, iar dacă meciul ar mai fi durat 10 minute, probabil că îl câștigau la o diferență de 5-6 goluri.

De altfel, în ultimul minut, o intercepție a Ciprianei Petric, scăpată singură spre poarta adversă la scorul de 26 egal, a fost oprită de arbitri care au văzut o „minge condusă”.

După acest rezultat, CSU Oradea se menține pe locul al 6-lea cu 30 de puncte adunate din 3 remize, 9 victorii și tot atâtea înfrângeri.

În ultimul joc din acest sezon competițional, contând pentru penultima etapă (în ultima vor sta), orădencele vor primi vizita lui Minaur Baia Mare, liderul campionatului, într-un meci care se va disputa peste exact o săptămână, miercuri, 9 mai, în sala de sport a Universității.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)