CSM Oradea castiga si pe terenul rivalei din Tg. Jiu

0
Posted May 1, 2018 by Lucian Popa in Handbal

oradeaSeria victoriilor a fost continuată de CSM Oradea în Seria B a Diviziei A de handbal masculin, obținând un nou succes de prestigiu chiar pe terenul principalei contracandidate la șefia clasamentului, CS Universitatea „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu.
Orădenii s-au impus la un scor categoric, 38-31 (22-12), după un meci pe care l-au controlat cu multă autoritate.

CSM Oradea și-a respectat însă blazonul și a jucat cu toată determinarea, administrându-le gazdelor o veritabilă lecție de handbal.
„Pe măsură ce ne-am desprins pe primul loc, a fost tot mai greu să-i motivez pe băieți etapă cu etapă, să le mențin nivelul de concentrare. De data aceasta le-am cerut însă să joace la adevărata lor capacitate, să arătăm că nu întâmplător suntem pe primul loc. Echipa m-a ascultat și a făcut un joc formidabil, câștigând meciul de la Târgu într-o manieră copleșitoare pentru gazde. Am condus tot timpul partidei și ne-am asigurat un avantaj confortabil încă din prima repriză, la finele căreia aveam zece goluri diferență, scor 22-12. În repriza a doua ne-am mai relaxat puțin, în condițiile în care am trimis în teren toți jucătorii din lot”, ne-a declarat antrenorul CSM Oradea, Sebastian Tudor.
Principalul marcator al echipei noastre a fost Tudor Botea, cu 12 goluri înscrise, care a lăsat o impresie puternică.
CSM Oradea a evoluat în formula: Niculai, Duma – portari; Botea 12 goluri, Munea 6, Munteanu 6, laslo 4, Stroe 3, Crăciun 2, Iozu 2, Pop 1, Syilágzi 1, Ivancov.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)