Duelul de la conferinta de presa

0
Posted May 13, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

luputImediat după finalul jocului Luceafărul Oradea – UTA Arad, scor 3-2 cei doiantrenori aveau să spună:

„Felicit întreaga echipă pentru dăruire, pentru caracter, pentru că a crezut până la final în victorie. Presiunea rezultatului şi-a pus amprenta și nu a fost un joc foarte bun al nostru. Ştiam că UTA joacă bine ofensiv, dar are probleme în apărare, cu jucători cam lenţi pe zona centrală”, a spus Cristian Lupuț (foto).

 „Chiar şi în inferioritate numerică am sperat şi am continuat să atacăm. Am câştigat, iar victoria ne dă o oarecare linişte. Oricum, ne dorim în continuare puncte pentru că vrem să urcăm în clasament”

Ionuț Popa, UTA: „Pe de-o parte, mă așteptam mai mult de la echipa gazdă, care are câțiva fotbaliști importanți pentru Liga 2-a și mă refer la Rusu, Antohi, Neacșa sau Oros, dar am cam dominat-o exceptând intervalul dintre minutele 30 și 60. Și asta cu toate că atitudinea jucătorilor noștri nu a fost tocmai potrivită. Mi-aș fi dorit o mai mare implicare în atac din partea lui David Popa, care, deși a dat gol din nou, nu a prins o zi prea bună. Dar, au mai fost și alți jucători sub nivel. Daniel Dan a greșit la gol, apoi a călcat greșit și l-a înocuit cu Polgar, pe Petra l-am schimbat la pauză căci luase deja galben, într-adevăr echipa nu a mai fost la fel de conectată la miza meciului, cum s-a întâmplat în precedentele meciuri. Nu am avut prospețime, dar nici o dorință prea mare de a scoate un rezultat bun. Practic, atitudinea noastră și arbitrii ne-au bătut astăzi. Ambele penalty-uri pentru gazde au fost foarte ușor acordate, ca să nu spun că nu au fost. Manea l-a luat în piept pe jucătorul lor la faza primei lovituri de la 11 metri, iar la a doua, Roșca avea mâna lipită de corp când l-a lovit mingea. În schimb, nouă ne-a fost anulat un gol, zic eu, valabil la Buia, dar tușierii ne-au mai oprit greșit și alte două-trei atacuri. În fine, e – totuși- o problemă că se dictează atâtea lovituri de la 11 metri împotriva noastră. Sigur, au și arbitrii partea lor de vină, însă nici noi nu suntem ireproșabili din moment ce tot apar astfel de faze dubioase, la limită”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)