Duminica ar putea fi ziua care decide o finalista

0
Posted May 25, 2018 by Lucian Popa in Baschet

achimCristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea, a vorbit despre victoria repurtată în Meciul 3 al semifinalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Roș-albaștrii au învins BC CSU Sibiu cu scorul de 76-64.

Iată ce a declarat tehnicianul Leilor Roșii la finalul partidei:

“2-1 pentru noi. După cum bine se știe acest lucru nu înseamnă că s-a jucat această serie. Ea se termină când o echipă face trei victorii. Mi-aș dori foarte tare să câștigăm meciul de duminică și să încheiem seria aici, la Oradea.

Doresc să-mi felicit jucătorii pentru atitudinea senzațională pe care au avut-o pe tot parcursul meciului. În special în apărare, unde s-au dăruit și au respectat principiile pe care le-am stabilit. Băieții au avut un nivel de energie fantastic, la care publicul nostru a avut un aport major. Pe această cale le mulțumesc încă o dată pentru felul în care ne susțin. Fără ei nu am putea să facem absolut nimic.

Așteptăm următorul meci și dorim să avem aceeași atitudine, în special în apărare. Este un meci decisiv pentru Sibiu. Pentru noi să zicem că nu, doar că îl vom trata ca pe unul decisiv.”

Meciul 4 se dispută duminică (27.05), ora 20:00, la Arena Antonio Alexe.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)