E momentul unei mobilizari generale

0
Posted May 4, 2018 by Lucian Popa in Baschet

atacCristian Achim (foto stânga), antrenorul CSM CSU Oradea, a participat la conferința de presă ce a urmat Meciului 1 din seria cu BCM U FC Argeș Pitești contând pentru turul inaugural al playoff-ului Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Rezultatul final a fost de 62-66.

Antrenorul CSM CSU Oradea a declarat următoarele:

“Este 1-0 pentru Pitești. Cu siguranță și dacă era 1-0 pentru noi aș fi avut același discurs. Este 1-0 și atât.

Nu vreau să fac pe deșteptul, însă reamintesc faptul că eu am spus despre această echipă a Piteștiului că este deosebit de valoroasă. Am repetat acest lucru de fiecare dată când am vorbit despre această echipă. Acum nu mai e cazul să o repet.

Am marcat foarte puțin pentru a putea emite pretenții la victorie. Am avut la aruncări deschide ratate de m-am săturat. Asta este situația. Uneori intră, alteori nu intră. Am avut un meci prost din toate punctele de vedere. Opt pase decisive îmi spune că noi nu am jucat colectiv, nu am jucat ca o echipă.

Referitor la ultima fază, este foarte simplu. Denison nu l-a văzut pe Zeno, care era liber în colț.

Un duș rece pentru noi. Eu știu cum va fi tratat acest eșec. Dacă ne vom califica se va uita, iar dacă nu ne vom califica este evident că nu se va uita acest meci. Nimic nu contează în afara calificării. Poate să fie 3-0, 3-1, 3-2, nu are nici cea mai mică importanță. Contează doar cine se califică.

Nu mai putem schimba nimic ce are legătură cu acest meci. Ne concentrăm pe meciul următor. Este limpede că ne așteaptă un meci infernal în care pentru noi victoria devine obligatorie. Aștept o reacție importantă din partea întregii echipe.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)