O seara a prieteniei, o seara a fotbalului spectacol pentru old-boys

0
Posted May 13, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

rsz_fotbalSâmbătă 12 mai, a fost o seară a bucuriei fotbalistice pentru cei care și-au adus aminte de vremurile frumoase ale fotbalului bihorean. O seară a prieteniei, o seară a respectului și o seară a valorilor nu de mult apuse din fotbalul nostru județean.

În Oradea a avut loc un meci de fotbal al prieteniei între Martechim (manageri Ciprian Urs, sponsor-Marius Marian) și Old Boys Oradea (manageri Florin Negrea și Sorin Simuț).

După trei repize a câte 30 minute, scor final 4-4!

rsz_echipaAu înscris pentru Martechim, Berke Vasile (Vasilică Puștiu), Crăciun Chirilă, Marius Popa (Muru), Daniel Doble.

De partea cealaltă pentru Old-Boys au punctat Stelian Farcau (2 goluri), Adrian Anca, Cristian Ardelean.

Pe gazonul verde au fost prezenți o parte dintre ultimele valori retrase din activitate ale fotbalului bihorean și anume Adrian Anca campion național cu CFR Cluj Napoca, Stealian Farcău fost jucător și totodată antrenor la FC Bihor, Sorin Simuț, Dumitru Burescu sau Petre Câmpan foști componenți sezoane bune la FC Bihor, Călin Cheregi fost antrenor al roș-albaștrilor.

De asemenea pentru mulți dintre componenții celor două echipe a fost o premieră prezența pe Stadionul Municipal în calitate de jucători. Chiar dacă nu mai au pregptirea fizică și vigilența de altă dată, fazele de poartă au fost fost aplaudate la scenă deschisă de apropiații celor două formații.

Felicitări tuturor care au participat la acest frumos spectacol și felicitări celor care au organizat acest frumos eveniment!

Martechim: Adi Panc, George Lazar – portari, Adi Filimon, Adi Mihailescu, Ghita Tatar, Cristi Nagy, Ferenc Szabo, Dan Florin, Sorin Sulea, Danut Junc, George Purge, Relu Paun, Marius Popa, Vasilica Pustiu, Cipri Urs, Constandache Dorel, Chirila Crăciun, Edi Handrea, Dani Doble – juători de câmp. Și nu in untimul rând căpitanului nostru Dorin Mihut!!! Din păcate acesta din urmă a fost accidentat.

Old-Boys: Câmpan, Petre Nicolae, Toma Calin – portari, Runcan Nicolae, Valentin Habasescu, Walter, Cheregi Calin, Ianța Liviu, Dumitru Burescu, Sebastian Platon, Stelica Farcău, Adi Anca, Abrudan Marcel, Jurcă Eugen, Ionica Kalman, Paul, Simut Sorin, Negrea Florin, Cristi Ardelean, Andor Mircea, Alungi Mihai


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)