Optimist moderat inainte de turneul de promovare

0
Posted May 26, 2018 by Lucian Popa in Volei

Foto 059CSU Oradea la turneul de promovare în divizia A1 la volei feminin, 28-30 Mai, Galați
Un parcurs excelent în acest sezon pentru studentele de la CSU Oradea (foto) care după ce au încheiat sezonul regulat pe locul doi, la turneul semi-final desfășurat pe teren propriu au reușit să caștige toate cele trei partide și să se califice la turneul final.
Turneul final se va desfășura în perioada 28-30 mai la Galati la care vor participa echipele clasate pe primele două locuri în seriile A2 est și vest. CSU Galati, organizatoarea turneului a caștigat seria est, iar cea de a doua echipă calificată din acestă serie este Rapid Bucuresti. Dinseria vest CSU Oradea s-a calificat alături de FC Arges Pitesti. Echipele clasate pe primele două locuri vor fi calificate pentru a evolua în sezonul următor în divizia A1, favorite fiind echipele CSU Galați și FC Arges Pitești echipe ce au mai evoluat pe prima scena a voleiului feminin în anii anteriori.
Ședința tehnică pentru stabilirea ordinii jocurilor va avea loc duminică 27 Mai de la ora 19.00 iar jocurile se vor desfășura la Sala Polivalentă din Galați.

Mariana Szabo-Alexi: (antrenor CSU Oradea): ”Suntem conștiente că ne fi foarte greu să țintim primele două locuri. Ne așteaptă jocuri dificile în care ne dorim foarte mult să avem o prestație cât mai bună. Fetele joacă fără presiune, obiectivul din acest sezon fiind îndeplinit. Sper ca acesta să fie atuul nostru, iar la final să fim mândri de ceea ce am realizat”.
Experiența acumulată în acest sezon de tinerele jucătoare, dublată de
satisfacția victoriilor obținute demonstrează faptul că la Oradea se face performanță și de ce nu, se vor găsi soluții și sprijin financiar pentru ca echipa să poată spera la primul eșalon valoric.
Echipa CSU Oradea: Fîcă Iuliana (capitan), Radu Fîcă Maria, Pașca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Chiș Flavia, Rizea Antonia, Bikfalvi Alexandra, Suciu Bianca, Petrescu Atena și Pintea Anamaria.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)