Poloistii oradeni, cu prima sansa si la Brasov

0
Posted May 3, 2018 by Lucian Popa in Polo

poloCSM Digi Oradea se deplasează la Brașov pentru continuarea luptei de calificare în finala Superligii Naționale de polo – ediția 2017/18. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu se duelează cu Corona Sportul Studențesc pentru un loc în ultimul act al competiției.

După un stagiu de pregătire la Miskolc, efectuat la începutul acestei săptămâni, formația orădeană a efectuat o zi de pregătire pe plan local, iar în cursul zilei de joi se deplasează în localitatea de sub Tâmpa, acolo unde Corona Sportul Studențesc își susține jocurile din postură de gazdă.

Primele două partide ale seriei care se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci jocuri au avut loc în cursul lunii aprilie la Oradea. CSM Digi s-a impus de două ori, scor 11-5, respectiv 10-9. Așadar, scorul general este de 2-0.

Meciul 3 se va desfășura vineri (04.05), cu începere de la ora 17:30. Dacă va fi necesar, meciul 4 se va disputa 24 ore mai târziu, tot la Brașov.

În cazul în care va fi nevoie, seria se va întoarce la Oradea pentru jocul decisiv.

Reamintim că în cealaltă semifinală, Steaua Stirom București conduce cu 2-0 la general pe Dinamo București după 13-4 și 9-7. Meciul 3 este găzduit de Dinamo.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)