Primii pasi in tenis prinde contur

0
Posted May 15, 2018 by Lucian Popa in Tenis

tenis-copiiSâmbătă, 19 mai 2018, ora 10, demarează la Oradea, un nou curs gratuit de tenis, care continuă tradiția cursurilor predate pe bază de voluntariat de antrenorii Clubului Sportiv „Voinţa” Oradea în 2014 și 2015, continuate în 2017 și adresate tuturor iubitorilor „sportului alb” din Oradea și județul Bihor.

Prin aceste lecții circa 150 de copii și adulți au făcut primii pași în tenis. În această primăvară, ca și în toamna trecută, cursurile se vor desfășura în fiecare sâmbătă, timp de o lună, pe terenul de tenis de zgură de pe strada Pasului nr.5, proprietatea domnului Gheorghe Tarța.

Omul de afaceri orădean, un iubitor și practicant al sportului alb, a decis să pună gratuit la dispoziție terenul antrenorilor și micilor tenismeni care doresc să calce pe urmele Simonei Halep sau Roger Federer.

Cursul se adresează nu doar copiilor ci tuturor celor care vor să deprindă abc-ul tenisului care este același și pentru cei de 5 ani ca și pentru cei de 70 de ani.

Se vor preda elemente de încălzire pentru tenis, se va învăța priza rachetei de tenis, apoi se vor deprinde loviturile de bază: forehand, backhand, serviciul, astfel ca fiecare să poată, la sfârșitul cursului, să dispute un meci de tenis.

Se asigură rachete și mingi de tenis, iar cei care au rachetele lor pot să le aducă cu ei.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0723391348 (Mircea-Teodor Drăgoi).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)