Uniti pentru Mihai a umplut din nou tribunele Municipalului

0
Posted May 26, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

rsz_img_20180526_161625În cursul după-amiezii de sâmbătă 26 mai, Stadionul Municipal din Oradea a fost o gazdă extrem de primitoare pentru un eveniment deosebit de important în sport, în fotbal și în special în viață. Este vorba de Gala Uniti pentru Mihai Neșu, meciuri demonstrative cu cele mai mari valori ale fotbalului românesc de-a lungul mai multor generații.

Au fost prezente naționala României din anii 1990-2000 cu Victor Pițurcă pe bancă, Eufantasticii colegii lui Neșu antrenați de Cosmin Olăroiu, și prietenii lui Neșu, cu Ioan Naom pe bancă.

Tribunele au fost aproape pline și s-au bucurat de un spectacol al fostelor glorii, de imnul național cântat înainte de debutul primului joc dar și de o rugăciune rostită de un preot venit special din Prahova pentru prima dată rostită de el pe un stadion. Scorul nu a mai contat sau mai bine spus nu a interesat pe nimeni, doar că s-au marcat o serie de goluri pe bandă rulantă.

Din naționala României au făcut parte Stelea, Prunea – portari, Contra, Belodedici, Miu, Szelimeși, Gâlcă, Gică Popescu, Gabi Popescu, Gâlcă, Gică Hagi, Rotariu, Ianis Hagi, Adrian Ilie, Adrian Popa sau Ionel Dănciulescu. Pentru Eufantastici au jucat Cernea, Bălan, Gionea, Goian, Petre Marin, Dică, Kapetanos, Lovin, Boștină, Paraschiv, Badea Ciocoiu, Cristea sau Neaga. În fine, din echipa cea mai iubită de piblicul orădean și anume prietenii lui Nesu, s-au făcut remarcați Viore Vancea decanul de vârstă de pe teren, Claudiu Keseru, Zeno Bundea, Ramses Gado, Marius Popa, Bud, Hoban, Vâtcă sau Berdea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)