Victorie doar cu gandul la vacanta

0
Posted May 6, 2018 by Lucian Popa in Handbal

handÎn cadrul etapei a XX-a a Diviziei A de handbal masculin CSM Oradea a câştigat cu scorul de 32-28 (16-14) meciul de pe teren propriu cu CSM Şcolar Reşiţa.

Jocul a fost unul nu foarte spectaculos, este adevărat în condițiile în care Oradea este și matematic deja promovată în Liga Națională.
Echipa noastră a jucat atât cât a trebuit, fără a se întrebuinţa prea mult. Dealtfel nici poarta nu i-a ajutat foarte mult, într-un meci în care gandul principal al orădenilor părea să fie la vacanță.
Pe final de joc, Sebastian Tudor antrenorul favoriților locali a dat minute și unor jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon. S-a marcat foarte mult în abele porți, un gol pe minut.

Din păcate situația acestei secții a CSM Oradea este în continuare incertă, Șerban Sere președintele clubului va încerca să găsească cea mai bună soluție pentru viitor. Oricum performanța de 18 victorii consecutive trebuie lăudată, dar diferența între cele două eșaloane este una incomparabilă. Fără un buget pe măsura, orădenii vor fi cel mult pasageri în primul eșalon, iar acest lucru nu ar conveni nimănui.

CSM Oradea Niculai, Duma – portari; Al. Pop 11 goluri marcate, Botea 5, Crăciun 5, Munea 3, Szilágyi 3 (1 din penalty), Laslo 2, Munteanu 1, Stroe 1, Iozu 1, Mihăilescu, Zamfir


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)