Simona Halep ajunge cu set pierdut in semifinale la Roland Garros

0
Posted June 6, 2018 by Lucian Popa in Tenis

Simona Halep of Romania in action during her fourth-round match at the 2018 Roland Garros Grand Slam tennis tournament

În cursul după-amiezii de miercuri 6 iunie, Simona Halep (cap de serie numărul 1) și totodată numărul 1 mondiale a jucat cu Angelique Kerber, cap de serie numărul 12 pentru un loc în semifinale la Roland Garros. A fost de fapt, reeditarea semifinalei din acest an de la melborne. Simona Halep (foto) a început extrem de slab meciul, fiind condusă cu un incredibil 4-0 de adversară.

Ea a reușit trei ghemuri la rând, Kerber a condus cu 5-3, Simona a revenit din nou și a dus meciul în tie-break. Din păcate pentru ea, Simona Halep a cedat acest prim set după ce a făcut unele greșeli copilărești.

Romanca a început mai bine setul secund reușind break-ul, a condus cu 4-2, în schimb a fost rândul lui Kerber să revină. În cele din urmă, Simona Halep a închis setul cu 6-3.

La fel cum a trminat setul doi, Simona a început bine setul decisiv. A avut 2-0 la ghemuri, dar și-a cedat serviciul. A trecut din nou în față cu break. Moment foarte bun pentru Simona Halep care conduce cu scorul de 5-2. Final de joc, Simona Halep  ajunge în semifinale la capătul unui meci foarte bun în special în partea a doua 6-2. G. Muguruza va fi adversara Simonei.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)