CAO Oradea invinge Sanmartinul, inaintea barajului de promovare

0
Posted June 16, 2018 by Lucian Popa in Fotbal

rsz_caoVineri seara, Stadionul Municipal din Oradea a găzduit o dispută amicală interesantă într-o două echipe cu obiective total diferite. CSC Sânnartin a cedat cu scorul de 1-2 (1-1) în dispute cu cei de la CAO Oradea. Dacă primii se pregătesc de barajul de promovare în Liga a 3-a, aceștia din urmă sunt proaspeți promovați în Liga a IV-a de fotbal Bihor.

Disputa a fost una presarată cu multe momente modeste de joc de ambele părți. Cei din Sânmartin, cu o atitudine destul de rigidă nu au fost conectați la miza jocului și evoluția lor a lăsat de dorit. O dispută amicală nu se compara că una oficială.

Au deschis scorul dintr-un penalty ușor acordat transformat de Ban. Până la pauză, gazdele cu o formulă de echipă tânără și entuziasmată, au egalat prin Haș, trimițând de două ori balonul în bară.

Partea a doua a fost mai mult la discreția orădenilor care au ratat de mai multe ori, asta pe fondul numeroaselor schimbări din ambele tabere. Gazdele au preluat conducerea prin Pașca, care a mai avut o dată o imensă ocazie, iar în final frustrarea și vervii spunându-și cuvântul.

Sânmartin trebuie să strângă rândurile pentru a avea o altă atitudine la barajul de promovare, fața și valoarea echipei fiind cu totul alta. Campioana județului Bihor a arătat mult mai bine în sezoanele trecute iar barajul este cel mai elocvent exemplu.

CAO Oradea care a beneficiat de primă de joc la un astfel de meci!!!, a arătat destul debine, vor apărea o serie de modificări în lot iar cei care vor rămâne vor trebui să progreseze o dacă cu tecerea timpului.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)