CS Crisul Oradea, campioni intr-un mod categoric la categorii copii

0
Posted June 25, 2018 by Lucian Popa in Polo

poloSecția de polo pe apă copii a CS Crișul a reușit să-și adjudece laurii de campioni naionali într-un mod absolut categoric. Rar s-a mai întâlnit ca diferența de valoare între combatante și echipele pretendente la titlul să fie atât de mare în condițiile în care s-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare. În organizarea CS Crișul în colaborare cu Federația Română de Polo pentru copii (jucători născuți în anii 2004 și 2005), în perioada 21-24 iunie s-a desfășurat la Oradea întrecerea finală a acestei categorii de vârstă.

Echipa CS Crișul, antrenată de Christian Sandor și Ivan Fejer, a reușit un parcurs de excepție, cu victorii mai mult decât categorice pe linie, și anume 20-1 cu H2O Târgu Mureș, 24-3 cu Corona Brașov, 15-2 cu CSM Cluj-Napoca, 16-2 cu CSȘ nr. 1 București, 13-1 cu Triumf București și 10-1 cu CSA Steaua.

Crișul a totalizat maximum de puncte și a înregistrat un golaveraj fabulos, de 114 goluri marcate și doar 14 primite. De remarcat faptul că principalele contracandidate la titlul ediției, CSA Steaua și Triumf, au fost și ele surclasate, cu 10-1, respectiv 13-1.

Pentru CS Crișul au jucat: Horațiu Mureșan, Sallay Robert – portari; Cseresznyés Márk, Rareș Blăguța, Șerban Lipai, Luca Puie, Takács Márk, Lukács Dominik, Orsos Richard, Patrick Hadade, Csató Balázs, George Fetea, Alexandru Pop Cotuna, Koppányi Dávid.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)